15. Artroplasti Kış Toplantısı





Sayın Meslektaşlarımız,

15. Artroplasti Kış Toplantısı'nı Bursa'da 15-18 Mart 2018'de gerçekleştirecek olmanın gururunu siz kıymetli meslektaşlarımız ile paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz.

Artroplasti alanında ülkemizin çok kıymetli, konusunda uzman, değerli meslektaşlarımızın ve yabancı konuşmacılarımızın da katılımı ile gerçekleştireceğimiz toplantıda sizlerle beraber olup, bilgi paylaşımında bulunmaktan mutluluk duyacağımızı bildirmek isteriz.

Primer ve revizyon kalça, diz artroplastisi konularındaki yenilikleri, tartışmalı konuları, olgu tartışmalarını, ülkemizin farklı bölgelerindeki uzman hekimlerimizin deneyimlerini paylaşacağı panelleri ve canlı ameliyat uygulamalarını içeren bilimsel ve sosyal içeriği yüksek olacak toplantımızın sizlerin de katılımıyla daha verimli geçeceği kanaatindeyiz.

Artroplasti Kış Toplantıları, bu yıldan başlamak üzere Kalça Diz Artroplasti Derneği çatısı altında gerçekleştirilecektir. Bu yapılanmanın bizlere daha etkin ve yararlı bilimsel kazanımlar katacağına inanıyoruz. Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek 15. Artroplasti Kış Toplantısı’na siz değerli meslektaşlarımızın katılımını bekliyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.


Kalça Diz Artroplasti Derneği Yönetim Kurulu adına,
Prof. Dr. Fahri Erdoğan


Eklenme Tarihi: 6 yıl önce

Dikkat

Yorum yazıp okuyabilmek için dernek üyesi olmanız gerekmektedir. Lütfen giriş yapınız.

Yorumlar