17. Artroplasti Kış Toplantısı


Değerli Meslektaşlarımız, 

Uzun yıllardan beri düzenlemekte olduğumuz Artroplasti Kış Toplantımızı bu yıl da Bursa Uludağ' da 14-17 Mart 2024 tarihlerinde yapmayı planladık. 

Kalça Diz Artroplasti Derneği'nin kendi alanında uzman davetli konuşmacıları ile ek olarak yine ülkemizin çeşitli bölgelerinden tecrübeli hekimlerin artroplasti deneyimlerinin paylaşılacağı bir toplantı programı düzenliyoruz. Bu toplantının genişletilmiş bir aile meclisinde kendi "Current Concepts" toplantılarımıza bir başlangıç olmasını istiyoruz. 

ABD'den Amar Ranawat, Michale Ast, Daniel Malouf, Joe Syku, Dubai’den Samih Tarabichi de konuşmacı olarak katılacaktır.

Güncel gelişme ve literatüre uygun diz ve kalça primer artroplastileri, revizyon cerrahileri, sıra dışı olgularda yaklaşımlar, ''siz olsanız nasıl yapardınız'' oturumları ve tartışmalı panellerin yer alacağı programın doyurucu olacağına inanıyoruz . Ayrıca bu bilimsel programın dağa özgü sosyal aktiviteler ile daha da renklendirilmesi planlanmış ve toplantı akışı buna uygun hale getirilmiştir. Ailelerimizle birlikte katılabileceğimiz, her şey dahil bir konsept olacaktır 

Kalça Diz Artroplasti Derneği çatısı altında iki yılda bir ve bu sene Uludağ Karinna Otel'de gerçekleştirilecek olan 17. Artroplasti Kış Toplantısı'na siz değerli meslektaşlarımızı davet ediyoruz.

 

Saygılarımla. 

Kalça Diz Artroplasti Derneği Yönetim Kurulu adına, 

Prof. Dr. Emre Toğrul

 

Web sitesi için tıklayınız..

Kayıt olmak için tıklayınız…

 

 

 

Eklenme Tarihi: 3 ay önce

Dikkat

Yorum yazıp okuyabilmek için dernek üyesi olmanız gerekmektedir. Lütfen giriş yapınız.

Yorumlar