İstanbul Toplantısı


Değerli Meslektaşlarımız,

 

İstanbul Aylık Artroplasti Toplantısı, 2 Aralık Pazartesi saat 18:30'da Acıbadem Taksim Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

 

Her ayın ilk pazartesi akşamı farklı konuşmacılarla toplantılara devam edilecek olup sonrasında olgu sunumu ve vaka tartışmaları yapılacaktır.

 

Aralık ayı toplantısında, ‘Yüksekte/displazik kalçalarda anatomik rotasyon merkezi oluşturmanın önemi ve teknik ipuçları’ tartışılacaktır. Ardından, ‘Avrupa Kalça Cemiyeti Gezici Fellowship’ programına ülkemizden kabul edilerek Avrupa’nın farklı kliniklerindeki uygulamaları yerinde gözlemleme şansı bulan meslektaşımız bizi program hakkında bilgilendirecek ve tecrübelerini aktaracaktır.

 

Özellikle genç asistan ve uzman arkadaşlarımızın çok faydalanacağını düşündüğümüz bu toplantıya tüm meslektaşlarımız davetlidir.

 

Program:

18:30 – 19:00 Yemek

19:00 – 19:15 Yüksekte/displazik kalçalarda anatomik rotasyon merkezi oluşturmak neden önemli? Püf noktası! (Doç. Dr. Gökhan Kaynak)

19:15 – 19:30 Avrupa Kalça Cemiyeti Gezici Fellowship Programı: Bizden farklı ya da yeni neler var? (Doç. Dr. Vahit Emre Özden)

19:30 – 20:00 Vaka Tartışmaları

 

 Not: Tartışılmasını istediğiniz olgular veya sunmak istediğiniz sonuçlar için planlama açısından lütfen toplantı öncesi iletişime geçiniz.

 

Doç. Dr. Fatih Yıldız

 

Bezmialem Vakıf Üniversitesi

E-mail: yildizfatih@hotmail.com

Mobil: 05059343033

Eklenme Tarihi: 4 yıl önce

Dikkat

Yorum yazıp okuyabilmek için dernek üyesi olmanız gerekmektedir. Lütfen giriş yapınız.

Yorumlar